matematykaszkolna.pl
Jakub: Do Basi Zdecydowałem się utworzyć nowy wpis, jakbyś nie widziała mojej odpowiedzi do tego co napisałaś. Witam! Jak rozumiem wpisujesz wiadomość, naciskasz "zobacz podgląd", następnie "wyślij" i nie widać twojego wpisu. Sprawdzasz na stronie głównej. Licznik się zwiększył ale jak wchodzisz na wiadomość to wpisu twojego dalej nie ma. Dobrze rozumiem? Moja rada. Jak wyślesz i nie zobaczysz wpisu odśwież stronę. Robisz to wciskając F5 jak używasz Internet Explorera lub Ctrl-R jak Firefoxa. Jak nie pomoże raz spróbuj kilka razy aż do skutku. Napisz mi jak ci poszło. Powodzenia.
30 gru 16:15
Jakub: W tym wątku spróbuj to przetestować.
30 gru 16:17
Basia: Dziękuję, za odpowiedź, ale to wtedy nie pomagało. Odświeżałam, nawet wychodziłam ze strony i po paru minutach wracałam, potem nawet zresetowałam komputer i .... nic. Zobaczyłam te wpisy dopiero drugiego dnia, a co ciekawsze megi je widziała już wtedy gdy pisałam posta do Ciebie.
31 gru 17:15
megi: Witam w końcówce Starego Roku! Chcę Wam powiedzieć ,że ja widziałam Basi wpisy! Jak to możliwe?.. że Basia nie widziała? Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! ( szczególnie Basi! .... by wpisy były widoczneemotikonka P o z d r a w i a m !
31 gru 17:20
Jakub: Problem polega na tym, że niektóre przeglądarki uparcie zachowują starą wersję strony, mimo że się ona zmieniła. W efekcie megi i wszyscy widzieli co napisała Basia, a Basia nie. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku jeszcze raz. I oby przeglądarki były nam posłuszne emotikonka
31 gru 17:48
Basia: Używam Linuxa i Firefoxa (legalność!); teoretycznie nie powinno być problemów, ale nie takie cuda już widziałam spowodowane drobniutkim błędem w oprogramowaniu. Kiedyś się dowiemy co było przyczyną, najpewniej przy zupełnie innej okazji. Jeszcze raz najlepszego
31 gru 17:56
Jakub: Ha, cieszę się że trafiłem na użytkowniczkę Linuksa. Sam jestem użytkownikiem tego systemu. Nie jest nas dużo bo 1,14% wszystkich odwiedzających tą stronę. Pewnie masz zainstalowany Firefox 3. Korzystając z niego zauważyłem, że jakby częściej on przechowuje starą zawartość strony. Jeżeli teraz wszystko u Ciebie dobrze działa to nic nie rób. Jednak jak się problem powtórzy to polecam addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1801 Rozszerzenie do firefoxa. Klikasz button i czyścisz zawartość tej konkretnej strony na której jesteś. Za trzy godziny Nowy Rok. Tak więc dobrej zabawy dla wszystkich.
31 gru 20:23
nowy rok: Zapisałam i jeśli problem się powtórzy na pewno wykorzystam. Dziękuję i do siego
31 gru 21:40
Basia: oczywiście poprzedni to ja
31 gru 21:41
Basia: A jeszcze ciekawostka przyrodnicza. Nie widziałam tylko swoich wpisów, ale wpisy innych owszem i tego już zupełnie nie rozumiem.
1 sty 03:40
bekeanloimnser: Ja też nie bardzo rozumiem, co masz na myśli. https://subwaysurfersgame.io
10 mar 02:45