matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
opis
help ;***:
hey
ile wynosi (
1
2
)
12
27 wrz 09:15
think:
1
2
12
27 wrz 09:21
TOmek:
1
12
1
=
=
2
12
2
12
27 wrz 09:21
think:
1
1
kontynuując wywód Tomka
=
= ...
2
12
2
6
*2
6
27 wrz 09:25
Lisek:
lub 2
−12
27 wrz 11:42