matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyrażenia wymierne
mat:
Zadanie nr. 750 LINK:
http://img832.imageshack.us/img832/5051/skanuj0010m.jpg
Czy dobrze myśle i jest to odpowiedź C?
26 wrz 10:56
Kejt:
1
1
1
1
x
1
x
x+1
+
=
+
*
=
+
=
x
2
x
x
2
x
x
x
2
x
2
x
2
26 wrz 10:59
mat:
Super, mam dokładnie tak samo. Dziękuje Ci.
26 wrz 11:05