matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!! wynik tylko.
antymatematyczka ;):
x1= −b−√Δ = −0−4 = 2 czy −2
proszę o pomoc!
26 wrz 10:54
Kejt:
0−4? −4.
26 wrz 10:54
antymatematyczka ;):
tak, fakt. nie dodałam kreski ułamkowej z mianownikiem
26 wrz 10:58