q
Magda: Zbiór A={(x.y) ∊ R2:=5 i y∊R} jest:
odcinkiem
prostą równoległą do osi x
prostą równoległą do osi y
25 wrz 21:07
Godzio:
x = 5 −− równoległa do OY
25 wrz 21:07
Magda: jak to?
25 wrz 21:09
sushi_ gg6397228:
a zrobilas rysunek

ODP: nie , czekam na gotowca i fr.... ktory za mnie zrobi
troche własnej inicjatywy
25 wrz 21:11
Magda: x jest stałe dla y więc musi być równoległa?
25 wrz 21:12
Ada:

mam rysunek
25 wrz 21:13
sushi_ gg6397228:
zły rysunek
(5,10)
(5,−1)
i inne punkty takie naleza do zbioru A, a ich nie ma u Ciebie
25 wrz 21:15
sushi_ gg6397228: Ty tylko zaznaczylas jeden punkt (5,0)
25 wrz 21:16
Magda:

2
25 wrz 21:18
sushi_ gg6397228:
jeszcze mało tych punktów
25 wrz 21:19
Magda: ich będzie dużo
25 wrz 21:25
sushi_ gg6397228:
to zaznacz to
25 wrz 21:25
sushi_ gg6397228:
i wtedy bedziesz wiedziec dlaczego jest taka a nie inna odpowiedz
25 wrz 21:26
sushi_ gg6397228:
dużo to według Ciebie: 100, 1000, milion, bilion, jeszcze wiecej
25 wrz 21:26
Magda: już wiem
25 wrz 21:28
sushi_ gg6397228:
a jak bedzie y=2 i x<0 to jak bedzie wygladal rysunek
25 wrz 21:30
Magda:
25 wrz 21:31
sushi_ gg6397228:
25 wrz 21:34
sushi_ gg6397228:
tak samo jak tamte kropki x=5 , y ∊ R, to tez nie widzialem dobrego rysunku
25 wrz 21:35