L
Kamil: Marzena czekam odezwij się, to ja
23 wrz 21:37
mazi: hmm
23 wrz 21:50
mazi:
23 wrz 21:51
Kamil: hej
23 wrz 21:51
Kamil: no to może napisze zadanie dla ciebie
23 wrz 21:52
mazi: napisz cos
23 wrz 21:52
Asia: Hej Kamil
23 wrz 21:54
Kamil: hej
23 wrz 21:54
Kamil: A skąd się znamy możesz przypomnieć Asia?
23 wrz 21:55
Amaz:
cześć Wam
23 wrz 21:56
Ola: Cześć Kamciu <3
23 wrz 21:56
mazi: haha
23 wrz 21:56
mazi: pisaj cos kamil
23 wrz 21:56
Asia: 
pomagałam Ci kiedyś
23 wrz 21:56
Karolajnaa!: siemaaa! xd
23 wrz 21:56
Godzio:
siemson wam
23 wrz 21:56
Amaz: pozdrawiam całki i różniczki
23 wrz 21:57
Ola: hejka Godziuś <10:2−2
23 wrz 21:58
Kamil: Marzena jesteś?
23 wrz 21:59
Ola: Ola jestem, miło mi
23 wrz 21:59
mazi: tak jestem
23 wrz 22:00
Kamil: ter przypomniałaś mi siebie Asiu
23 wrz 22:00
mazi: tylko mi net zamula
23 wrz 22:00
Kamil: Określ ile jest liczb dwucyfrowych podzielnych przez 5
23 wrz 22:01
mazi: hmm
23 wrz 22:01
mazi: duzo
23 wrz 22:02
Kamil: Marzena myśl
23 wrz 22:03
Kamil: takie są maturalne
23 wrz 22:03
mazi: mysle
23 wrz 22:03
Kamil: liczby podzielne przez 5 tylko dwucyfrowe
23 wrz 22:04
Kamil: no i jak wiesz
23 wrz 22:05
Kamil:
23 wrz 22:05
mazi: nee wiem
23 wrz 22:05
mazi: 10?
23 wrz 22:06
Kamil: te liczby to: 10,15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90,95
23 wrz 22:06
Kejt: 99:5=... r 4
23 wrz 22:06
Godzio: kiepski strzał
23 wrz 22:06
Kamil: policz ile ich jest
23 wrz 22:07
Kejt: i −1 od wyniku.
23 wrz 22:07
mazi: aa no tak myslalam ale czekaj zle policzylam;
23 wrz 22:07
Kamil: Godzio moge tłumaczyc ja ok
23 wrz 22:07
Godzio:
na pierwszym miejscu może stać cyfra od 1 do 9 na drugim tylko 0 lub 5 więc z reguły mnożenia
mamy:
9 * 2 = 18
23 wrz 22:08
mazi: no 18
23 wrz 22:08
Godzio: Kamil możesz ale po co liczyć te cyfry ?
23 wrz 22:08
Eta:
18− cie
23 wrz 22:08
Kamil: Godzio mam prośbe z tymi logarytmami,które podała mi Eta pomożesz w 2
23 wrz 22:09
Godzio:
Dobra nie przeszkadzajmy Kamilowi w nauczaniu koleżanki

zobaczymy co z tego wyjdzie
23 wrz 22:09
Kamil: Marzena rozumiesz?
23 wrz 22:09
mazi: JASNE HEHE
23 wrz 22:10
mazi: dawaj inne
23 wrz 22:10
Kamil: Godzio popatrzysz do tego 2 przykładu z logarytmami prosze?
23 wrz 22:10
Godzio: ono rozwiązane już jest, nie wiem czy widziałeś
23 wrz 22:10
Kamil: sympaytcznie Marzena
23 wrz 22:11
Mickej: Siema
23 wrz 22:11
Kamil: siema
23 wrz 22:11
mazi: siema
23 wrz 22:12
mazi: a ty kamil pisz
23 wrz 22:12
Kamil: Marzena jeszcze jest 2 sposób tego zadania?
23 wrz 22:13
mazi: tego z tymi liczbami?
23 wrz 22:13
mazi: jaki?
23 wrz 22:13
Kamil: widzisz to są matematycy bardzo życzliwi i mili
23 wrz 22:13
mazi: ten jest najprostrzy heh
23 wrz 22:14
Kamil: ab to liczby dwucyfrowe tak
23 wrz 22:14
mazi: widze heh
23 wrz 22:14
mazi: no tak
23 wrz 22:15
Kamil: jęśli liczba jest podzielna przez 5 to na końcu ma 5 lub 0 tak
23 wrz 22:16
mazi: of course
23 wrz 22:17
Kamil: a na pierwszym miejscu może być dowolna liczba oprócz 0
23 wrz 22:17
mazi: dobra to juz czaje a teraz jakies inne co?
23 wrz 22:17
Kamil: rozumiesz Marzena
23 wrz 22:17
mazi: tak rozumiem
23 wrz 22:18
Kamil: a∊{1,2,3,4,5,6,7,8,9}=9
b∊{0,5}=2
to jest tzw reguła mnożenia
9*2=18 liczb
23 wrz 22:19
Kamil: to jest zapis do drugiego sposobu zapisz sobie gdzieś ok
23 wrz 22:19
mazi: hmm ok zapisze
23 wrz 22:21
Kamil: i jak rozumiesz teraz jak wyjaśniłem
23 wrz 22:21
Kamil: ?
23 wrz 22:21
Kamil: pisz spokojnie a ja coś zobacze ok
23 wrz 22:21
Asia: ok ale tu fajnie ok
23 wrz 22:22
mazi: ok
23 wrz 22:22