matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ukl rown
dawid:
rozwiaz ukld rownan
⎧
3|x|+2y=1
a:
⎩
2x−|y|=4
⎧
|y+1|=2x+4
b:
⎩
y=|x|−3
23 wrz 16:03
Jack:
https://matematykaszkolna.pl/strona/i6.html
23 wrz 16:31
Jack:
a do tego rozpisz moduły
23 wrz 16:31