matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kelia:
prosze pomozcie mi rozwiazac przyklad... 8
log
2
7
niby proste ale mnie cos sie knoci
29 gru 22:10
Basia:
8=2
3
8
log
2
7
=(2
3
)
log
2
7
=2
3log
2
7
=2
log
2
(7
3
)
=7
3
29 gru 22:13
kelia:
no wlasnie.. dzieki wielkie
29 gru 22:27