matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
AA
JACEK:
Ile liczb n−cyfrowych mozna utworzyć, wykorzystując wszystkie cyfry liczby: a) 234 i n=3 b) 4567 i n= 4 c) 123456 i n=6
22 wrz 18:51
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/57541.html
22 wrz 23:26