matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
xxx:
Oblicz log10
10
+log2,65
22 wrz 17:24
fly:
10 log10 + log2,65= 10 log26,5 = ...
22 wrz 17:31
fly:
lub 10 log10 + log2,65 = 10+log2,65 = ...
22 wrz 17:33
xxx:
Dziękuję
22 wrz 17:36