matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
planimetria
kate:
Punkty A=(2,−3), B=(5,1) są dwoma wierchołkami kwadratu ABCD. Jaka jest długość przekątnej tego kwadratu?
21 wrz 19:25
sushi_ gg6397228:
oblicz dlugosc odcinka AB wzor na przekatna = |AB| *
√
2
22 wrz 00:23