matematykaszkolna.pl
Korepetycje z matematyki Kraków Student: Udzielam korepetycji z matematyki do pewnego poziomu preferuje przygotowywanie licealistów lub uczniów szkół średnich do matury z matematyki zarówno jak i z poziomu podstawowego tak i rozszerzonego. Korepetycji udzielam na terenie KRAKOWA. Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o kontakt: tel 517740834 gg 3444178
21 wrz 14:49
kasia663: to jak zaproponujesz to zrobic? pole powierzchni kuli jest równe 144 cm kwadratowych,oblicz objętość tej kuli potrzebuje konktetnego wytłmaczenia,jesli podołasz i Cie zrozumiem to sie do Ceibie zgłosze emotka wchodzisz w to?
21 wrz 15:17
Student: Po pierwsze nie jestem naiwny. Po drugie w tym zadaniu nie ma nic do zrozumienia. Wystarczy podstawić wynik do wzoru na powierzchnie wyznaczasz r podstawiasz do wzoru na objętość i jest.
21 wrz 15:23
kasia663: nie no nie o to mi chodzilo.tylko teraz ciezko kogos znalesc po prsotu kto dobrze tłumaczy,tez jestem z krakowa i mowie serio
21 wrz 15:26
Student: Nie widzę problemu w tym żeby się raz spotkać jeżeli nie spodoba ci śię sposób w jaki tłumaczę chociaż jeszcze nikt nie narzekał to się rozejdziemy i nie ma problemu.
21 wrz 15:28
czekolada: orientacyjnie − jaka cena za godzinę ? i jaka część Krakowa ? Który rok studiów emotka
21 wrz 15:28
Student: 2 rok studiów ale to nie ma raczej nic do rzeczy. 20 zł za godzinę. Każda w którą da się dojechaćemotka
21 wrz 15:31
czekolada: ma bardzo dużo, bywałam w zeszłym roku pare razy u studenta który był wtedy na 2 roku i pomimo iż zadania które mamy rozwiązywać wysyłałam mu wcześniej,tłumacząc mi je− sam nie do końca wiedział jak to rozwiązać. Po kolegach także widzę,że w którymś momencie utykają − z drugiej strony nienawidzę uczyć się matematyki z osobami dużo starszymi ode mnie. Także jeszcze się zastanowię i jak coś będę pisać. Problem jest w tym,że matmy nie chciało mi się uczyć zbytnio w 1 i 2 klasie, pewnie też kwestia nauczyciela, ktory nim być w 100% nie powinien emotka. Teraz okazało się,że jest mi potrzebna matematyka rozszerzona na studia.. zapisałam się na kurs i oprócz tego dodatkowe lekcje także by się przydały. Cała moja edukacja z matmy to tylko to forum ewentualnie pare korków− tak więc może być ciężko.
21 wrz 15:38
Student: Ja raczej nie mam problemów z zadaniami z matematyki.... Rozszerzona matura na 90 % ale to była dla mnie porażka.... Z zadaniami jestem na bieżąco bo siedzę na tym forum raczej codziennie i pomagam oprócz tego przygotowuje już kuzyna do matury i nie narzekaemotka jak by co to jestem prawie zawsze na gg.
21 wrz 15:45
korepetytor: Autoreklama na forum? − a fe
21 wrz 15:53
Student: ?
21 wrz 15:54
mika: powiem tak: przydałyby sie mi korepetycje ale niestety mam do krakowa bardzo daleko:(
21 wrz 17:04
lemurek: A ja powiem tak... mam podobna sytuację do czekolady − najlepszym rozwiązaniem jest usiąść samemu i się tej matmy uczyć − czegoś nie rozumiesz piszesz tu na forum, albo idziesz do nauczyciela. Wtedy masz maksymalną motywację do nauki matmy
21 wrz 18:04
czekolada: motywacja już jest teraz tylko jakoś 3ba ogarnąć cały materiał emotka , ale damy radeee ; d jeszcze ponad 7 miesięcy . podobno nie ma rzeczy niemożliwych ;>
21 wrz 18:11
Student: Mimo to polecam się zawsze się przyda dodatkowa godzina czy 2 tygodniowo na wytłumaczenie rzeczy których sie nie rozumie
21 wrz 18:58
korepetytor: Student − nie masz wstydu? Takie autoreklamy nie powinny się pojawiać na forum, a jeśli już ktoś nieodpowiedzialny tutaj je umieści, to taki zapis powinien być usunięty.
21 wrz 19:26
Student: nie bardzo wiem o co ci chodzi?
21 wrz 19:27
Jack: Kiepski z niego korepetytor, nie masz konkurencji, korepetytorze. Słabo doradza i jest strasznym chwalipiętą.
21 wrz 19:28
Kejt: to jest reklama, reklamujesz się na forum zapewne bez jakiejkolwiek zgody właściciela..?
21 wrz 19:28
Student: Boże przepraszam nie wiedziałem że to aż taki problem dla was stanowi. Panie Jakubie przepraszam za nadużycie forum i jednocześnie proszę o usunięcie tego postu
21 wrz 19:33
Jack: a teraz za pokutę zmień nick bo przez Ciebie studenci się źle kojarzą....
21 wrz 19:35
Student: od 3 lat pomagam tutaj czasem jak nie mam siły tłumaczyć to wrzucam całe rozwiązanie zadania i zazwyczaj pod każdym moim postem pisze dziękuje..... więc wątpię aby studenci się źle kojarzyli
21 wrz 19:38
Bolek: Kasiu: Ty nie masz pojęcia,jak sprawdzić nabyte kompetencje korepetytora A robi się to tak:(Rzeczywiście zadaje mu się zadanie−ale takiego typu): Sprzedawca miał pod ladą 7 baleronów.4 dał swojej siostrze Agacie,a 4 ojcu. To jak to możliwe? Studencie: Opodatkuj się na rzecz tatusia z telewizji czyli zamów ochronę korepetycyjnego biznesu
22 wrz 05:11
Lisek: Przyjacielu wiosny na stronie matematyka.pisz.pl jest zakładka korepetycje i tam należy się ogłaszać.
22 wrz 07:31