Logarytmy
Kamil: Proszę,
Liczba 330*990 jest równa:
A)3210
B)3300
C)9120
D)27270
21 wrz 13:26
Kamil: 330*990=330*(32)90=330*3180=3210
21 wrz 13:31
Kamil: odp A)
21 wrz 13:32
Kamil: poprawna odp A)3210
21 wrz 13:32
Kamil: Godzio chciałbym żebyś zerknął na zadanko
21 wrz 13:44
Kamil: Godzio dzięki tobie lubie matme
21 wrz 13:45
Kamil: Godzio powiedz coś
21 wrz 13:46
Kamil: odezwij sie
21 wrz 13:47
Kamil: to dzięki tobie zaczynam robić zadania
21 wrz 13:47
Kamil: coś powiesz
21 wrz 13:48
Godzio:
Jest ok
21 wrz 13:50
Kamil: a mam pytanie
21 wrz 13:51
Kamil: Jaka książka jest do matury dobra
21 wrz 13:52
Kamil: ?
21 wrz 13:52
Godzio: na podstawę jeśli dokładnie przerobisz to Aksojmat Toruń Ci wystarczy
21 wrz 13:53
Kamil: Chciałbym sobie zakupić, może wiesz która jest najlesza ksiązka?
21 wrz 13:54
Kamil: aha
21 wrz 13:55
Kamil: dziękuję Godzio
21 wrz 13:56
Kamil: mam pytanie Godzio
21 wrz 14:26
Kamil: A jak bym sobie kupił książke kiełbase, matura podstawowa
21 wrz 14:27
Kamil: co o tym myślisz Godzio?
21 wrz 14:30
Godzio:
Szerze to nie mam pojęcia bo nie przerabiałem tej książki, napisz wieczorem o tym to napewno
ktoś Ci podpowie co warto kupić, z tego co słyszałem zbiory kiełbasy są dosyć trudne
21 wrz 14:57