matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asdf
Kamil:
3
4)
3
√
−1
11
16
*
3
√
2
=
3
√
−
27
16
*2
=
2
√
−
27
8
= −
2
5) 2log
5
2+log
5
3 = log
5
2
2
+log
5
3 = log
5
4+log
5
3 = log
5
(3*4) = log
5
12
21 wrz 09:55
Kamil:
my bad.... to nie jest do rozwiązania
21 wrz 09:55