Oblicz:
| (9 razy 512 − 513) razy 83 | |
| 29 razy 6253 |
| (9*512−513)*83 | (9*512−513)*83 | ||
= | = | ||
| 29*6253 | 29*6253 |
| 9*512*83−513*83 | 512(9*83−5*83) | ||
= | = | ||
| 29*512 | 29*512 |
| 9*83−5*83 | 29(9−5) | ||
= | =9−5=4 | ||
| 29 | 29 |
| (9*512 − 513) * 83 | 512(9 − 5) * 83 | ||
= | =
| ||
| 29 * 6253 | 29 * 6253 |
| 512 * 4 * 83 | 512 * 22 * 29 | |||
= | = | =
| ||
| 29 * 6253 | 29 * 6253 |
| 512 * 22 | ||
= | = 22 = 4 | |
| 512 |
| 512(9−5)*(23)3 | 512*4*29 | ||
= | = ........
| ||
| 29*(54)3 | 29*512 |