matematykaszkolna.pl
Nieporozumienie. Patrycja: Jak korzystać z forum Do przemyślenia dla niektórych. Mam problem z zadaniem, żadnego nauczyciela pod ręką. Grzebię w książkach, szukam w necie, zeby nie było, ze idę na łatwiznę. Jest forum zadankowe na tej naprawdę wypasionej stronie. Wpisuję z setek zadań 6, które sprawiają mi trudność. Otrzymuję radę, że trzeba je rozwiązywać samemu, albo ktoś pisze , że nie będzie za mnie prac domowych odrabiał, jeszcze ktoś podaje jakiś wzór bez słowa wyjaśnienia i pisze: dokończ sobie... No to po co jest to forum? Po to, żeby głąby umieszczały zadania, a Ci co, ewentualnie (czy na pewno?) umieją je zrobić piszą (w domyśle) : zrób se sama.... Nie mam słów. Niech w takim razie pomogą mi Ci, którzy chcą pomóc, mają pomysł na zadanie. Przecież nie żądam, proszę. Też źle?
19 wrz 18:17
TOmek: Patrycja są takie cwaniaczki co sie tylko wymądrzaja a nic pomagaja, ja mam swoj troche upierdliwy ale sprawdzony sposob, jak nie wiem jak cos rozwiązac to jakby nawet moj temat miał miec 100 postow to i tak dojde do tego co z czego wyszlo. emotka
19 wrz 18:22
Patrycja: Wkurzyłam się, bo naprawdę szukałam rozwiązań w necie, napisałam do czego doszłam w każdym zadaniu a tu dostałam odpowiedź: takie zadania należy zrobić samemu, no i co? Nic, wyłączyć to forum bo i tak niczego się nie dowiem... Chociaż nie, zwracam honor, Godzio zainteresował się moimi zadaniami i jedno rozwiązał. I dzięki za to. Pozdrawiam.
19 wrz 18:30
Patrycja: TOmek1 Twój sposób działa rewelacyjnie emotka Odnawiam post ile sie da, większość rozwiązane emotkaemotkaemotkaemotka
19 wrz 22:17