figury i przksztalcenia
Paula: bardzo prosze o rozwiazanie
znajdż długosci przekatnych równoległoboku zbudowanego na wektorach a = [−1,2] oraz b = [5,−2]
19 wrz 14:49
Paula: pomoze mi ktos

19 wrz 14:56
danny: Zadanie na wektorkach

Każdy z tych wektorów ma początek w ukł współrzędnych (0,0) a koniec w
Twoich punktach, oblicz sobie moduł (długość każdego z nich) z tw Pitagorasa a potem
odpowiednio dodaj i odejmij żeby otrzymać długości przekątnych
19 wrz 21:42
19 wrz 21:44
Kochaś:
To chyba tak p=(|a|2 +|b|2 + − 2 | aob |)0,5
20 wrz 15:04