matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jest liczbą wymierną dlaczego?
sdafga:
√
3
− 1
+
√
3
√
3
+1
jest liczbą wymierną , dlaczego?
19 wrz 12:25
Kejt:
√
3
−1
√
3
−1
3−2
√
3
+1
2
√
3
*
+
√
3
=
+
=
√
3
+1
√
3
−1
2
2
4−2
√
3
+2
√
3
4
=
=2
2
2
19 wrz 12:30