matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartośc wyrażenia
Abbrad:
6tag30+5ctg60−2 −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− = 4
18 wrz 09:55
M:
22 kwi 19:11
M:
21 maj 14:01
Jinxia:
√
3
tg30
o
=
3
tg60
o
=
√
3
Podstawic i napisac wynik
21 maj 16:31