matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Iwona:
Wyznacz przedziały monotoniczności oraz ekstema funkcji: y= x/ 1+ x
4
y= -x
2
√
x
2
+2
y= x- ln(1+x) y= x/ ln x
29 gru 10:03
Iwona:
Może mi ktoś pomóc
? Bardzo proszę.
2 sty 18:31