matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
aaa:
Oblicz wartość wyrażenia cos
3
α− sin
3
α dla α=30 stopni
17 wrz 16:59
robinka:
cos
3
α−sin
3
α= ( sinα−cosα)(sin
2
α+sinα*cosα+cos
2
α)= ( sinα−cosα)(1+sinα*cosα)= ... podstaw i dokończ
17 wrz 18:19