matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Agnes G:
Wyznacz współczynnik kierunkowy prostej AB gdy: a) A=(1,4); B=(3,5) b) A=(-2,0); B=(0,6) c) A=(3,7); B=(3,-2)
28 gru 18:54
zebra:
Podobnie! zrozumiesz napewno i nauczysz się!
28 gru 18:57