matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
analityka
neet:
oblicz promień okręgu opisanego i wpisanego w kwadrat ABCD, gdy S=(3;2) i A=(7;3)
15 wrz 15:08
M:
22 kwi 20:12
M:
21 maj 10:51
Jinxia:
S=(3,2) A=(7,3) d=R=
√
(7−3)
2
+(3−2)
2
=
√
4
2
+1
2
R=
√
17
a=R*
√
2
a=
√
17
*
√
2
a=
√
34
a
r=
2
√
34
r=
2
21 maj 11:16