Pomoc
Aga: Bardzo Proszę o szybkie rozpisanie gdyż coś mi nie wychodzi:
log223√1,25=
14 wrz 16:36
Aga: ?
14 wrz 16:45
Aga: ?
14 wrz 16:57
Aga:
14 wrz 17:26
Aga: 
to jest pierwiastek 3 stopnia tak mędzy nami
14 wrz 18:19
Aga: Pomóżcie

to ważne bo zaraz z neta musze iść
14 wrz 18:19
Szprot: Tu Szprot pomocy
14 wrz 18:23
Kejt: takie pytanie.. tam jest pierwiastek trzeciego stopnia, czy 2 do potęgi trzeciej?
14 wrz 18:24
Szprot: pierwiastek 3 stopnia
14 wrz 18:25
Kejt: log223√1,25=log23√8*1,25=log23√10
14 wrz 18:29