;*
no cześć: Czas odpowiadający 7/30 doby to :



a− 5h 36 min
b −5 h 6 min
c −2 h 28min
d −14 h
zapiszcie bardzo prosze odp do zadań dzięki
13 wrz 18:58
Amaz:
a 27 tygodnia, to ile dni?
13 wrz 19:00
mila: jezeli masz obliczyc np 1/3 z 60 to poprostu mnozysz ułamek przez liczbę
13 wrz 19:05
mila: jezeli masz obliczyc np 1/3 z 60 to poprostu mnozysz ułamek przez liczbę
13 wrz 19:06
no cześć: aha no tak jakby rozumiem dzięki za pomoc pappa

*
13 wrz 19:10
ania: 17*30=30/7=5 6 odpowiedz b
13 wrz 19:11
no cześć: dziękuje
13 wrz 19:13
kinia : czy tak ma być K=? P = 10 proc. D = 30.000 k =6.
13 wrz 19:26