matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
magdzik:
rozwiąż układ równań x+2y=3 2x+3y=7 3x+y=5 2x+4y=8 −x+3y=4 2x+3y=1 0,2x−0,1y=2 −2x+y=4 −2x+3y=0 0,4x−0,6y=0
13 wrz 16:22
Kejt:
nie potrafisz?..
13 wrz 16:22