matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
!!
Iga:
Liczba a, taka że a=8
0,(3)
+ 0,2 jest równa: a) 8 1/5 b) 2 1/5 c) 8
5
/
9
d) 2 5/9
13 wrz 16:08
Kejt:
a=8
0,(3)
+0,2=8
1
3
+0,2=
3
√
8
+0,2=...
13 wrz 16:15