matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Porownaj liczby x i y
gelynder:
Porownaj liczby x i y x= 3
2000
y=2
3000
Nie mam pojęcia jak sie za to zabrac...:(
12 wrz 19:05
aaa:
x
3
2
0
0
0
(3
2
)
1
0
0
0
9
=
=
=
y
2
3
0
0
0
(2
3
)
1
0
0
0
8
x > y
12 wrz 19:11