Funkcja wykładnicza i jej własności.
kaska: 1. Naszkicuj wykres funkcji f(x) = ( 23 )x i omów jej własności. Oblicz wartość
funkcji f dla argumentu −4.
2. Naszkicuj wykres funkcji f(x) = ( 94 )x i omów jej własności. Oblicz wartość
funkcji f dla argumentu −1,5.
12 wrz 19:04
12 wrz 19:27
af: f(x)=(2/5)x
23 wrz 17:56
arian:
27 wrz 13:32
Gustlik:

| | 2 | |
ad a) y=( |
| )x, teraz odczytaj własności. |
| | 3 | |
27 wrz 14:45
sandra: f(x)=4x
20 kwi 10:25
mufinka: f(x)=94
9 wrz 18:16
Mila:
No i co Ty mufinko chciałabyś wiedzieć?
9 wrz 18:38