matematykaszkolna.pl
Całki itp itd rex: moglby ktos rozwiazac zadania ktore potrafi? z dokladnymi obliczeniami? pozdrawiam http://pokazywarka.pl/6cqhkr/
12 wrz 17:47
rex:
13 wrz 09:47
Bogdan: Polecam uwagę [K[Kejt]] tu zamieszczoną 56552
13 wrz 11:18
rex: Bogdan− w tym rzecz ze nie umiem tego rozwiazac, a mam poprawke na dniach i nie mam czasu na analize tych zadan,dlatego chcialem zeby ktos mi to pomogl zebym mogl potem na skroty nauczyc sie robic schematami badz podlapac chociaz.
13 wrz 11:46
sushi_ gg6397228: były dwa miesiace na nauke
13 wrz 11:56
rex: nudzi Ci sie to wejdz sobie na chata, nie zalozylem temat po to zeby rozmawiac o tym co robilem w wakacje a czego nie robilem.
13 wrz 12:03
rex: ?
13 wrz 15:53
Kejt: heh.. widzę, że coraz więcej osób tę uwagę popiera..
13 wrz 16:10
rex: dobra widze ze nie uzyskam pomocy.
13 wrz 16:14
Kejt: to nie jest pomoc tylko wyręczanie..
13 wrz 16:15
AS: Nareszcie rozsądne postawienie sprawy. Tylko nie dawać się wykorzystywać.
13 wrz 16:18
Bogdan: Jestem też przeciwnikiem postawy, którą rex wyraził słowami: "żebym mógł potem na skróty nauczyć się robić schematami". Wyobraźmy sobie lekarza, który w czasie studiów na skróty przyswoił sobie wiedzę, toż to zwykły konował.
13 wrz 16:30
rex: wybacz ale nie bede lekarzem, musze zdac egzamin i tyle, ni wiem po co tyle filozofujecie? z reszta jak ktos nie chce pomoc to nie pomaga a nie wtraca swoje 2gr na darmo, wykorzystywac? polowa tutaj jest zakompleksionych ludzi ktorzy jak widza problem dadza rozwiazanie i szydza mozna powiedziec osobie pomagajacej, tyle w temacie
15 wrz 11:15
Hmmm: Gdybym ja miał tak prostą matmę popłakał bym się ze szczęścia a nie obwiniał innych o brak chęci do nauki
15 wrz 11:24
bibi: zgadzam się z przedmówcami − weź się do pracy, a nie szukaj takich "prostackich" rozwiązań!
15 wrz 12:00
rex: Hmmm − a ja bym sie poplakal jakbym mial taka gramatyke jak ty
16 wrz 15:25