matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kolejne
a:
zad 1 ile wynosi dlugosc odcinka x w czworokacie ABCD?
11 wrz 22:25
z:
x = 5
11 wrz 22:35
Godzio:
3
2
+
√
7
2
= a
2
a = ... 3
2
+ a
2
= x
2
x = ...
11 wrz 22:35