czworokaty
a: stosunek miar katów czworokata jest rowny 1:2:3:4. jak miare ma najwiekszy kat tego wielokata
11 wrz 21:17
Kejt:
x+2x+3x+4x=360o
10x=360o
x=...
11 wrz 21:20
Eta:
α+2α+3α+4α= 360
o
α= .........
miara największego kąta : 4α=..........
11 wrz 21:20
a: dzieki wielkie nawet nie wiedzialem ze to takie proste
11 wrz 21:23
a: dzieki wielkie nawet nie wiedzialem ze to takie proste
11 wrz 21:23
Eta:
" skoki do głowy .... po wiedzę też wymagają treningów"
11 wrz 21:27
Beata: a3=2√2
12 wrz 13:47