matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartosc wyrazenia
gelynder:
Oblicz wartosc wyrazenia
cos60
∧
1
+
=
1+sin60
∧
tg30
∧
9 wrz 23:18
Anna:
Już Ci piszę.
9 wrz 23:24
Anna:
1
2
1
1
2
3
=
+
=
+
=
√
3
1 +
2
√
3
3
2+
√
3
2
√
3
1
2
3
√
3
1
2 −
√
3
=
*
+
=
+
√
3
=
+
2
2+
√
3
3
2+
√
3
(2+
√
3
)(2−
√
3
)
2 −
√
3
√
3
=
+
√
3
= 2
4 − 3
9 wrz 23:33
gelynder:
dziekuje
9 wrz 23:46
Anna:
9 wrz 23:48