tuman :( pomocy: oblicz 5 do 43 * 3√54
9 wrz 11:32
Svanar: | | 4 | | 1 | | 4 | | 4 | | 8 | | 2 | |
5 |
| *5 |
| *4 = 5 |
| *5 |
| = 5 |
| = 52 |
| = 253√25 |
| | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | |
9 wrz 11:34
tuman :( pomocy: przepraszam pomyłka tam miało być 5 do 4/3 * pierwiastek z 3 pod pierwiastkiem 5 do 5
9 wrz 11:36
tuman :( pomocy: 543 * 3√55
9 wrz 11:39
Godzio: 54/3+5/3=...
9 wrz 11:46
tuman :( pomocy: nie rozumiem dlaczego tak?
9 wrz 11:46
tuman :( pomocy: bardzo prosze o pomoc
9 wrz 12:01