oblicz
ziom: 18<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">12 * 2<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">12
3<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">12 * 27<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">12
2<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">14 * 8<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">14
16<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">13 * 3√4
6−0,5 * 22,5 * 27<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">12
0,757 * (13)7 * π0
8 wrz 22:41
ziom:
8 wrz 22:42
sushi_ gg6397228: napisz to po polsku
8 wrz 22:50