Równania nierówności
mała :): Bardzo proszę o pomoc! Pilne!

1) Zilustruj zbiór wszystkich punktów płaszczyzny, których współrzędne spełniają równanie:
|x−y| − y = 4
2) Rozwiąż algebraicznie i graficznie:
a) { |x| = 1 − y b) { y + |x − 2| = 3
{ 2x − y = 3 { y = |x + 2| − 1
c) { |x+y| = 1 d) { |x − y| = 2
{ x − y = 7 { 2x + y = 1
e) { |2x − y| = 3
{ x + 2y = 1
3) Zilustruj zbiór wszystkich punktów płaszczyzny, których współrzędne spełniają nierówności:
a) |y| ≥ |x −2| + 1 b) |x + y| ≥ 2
Bardzo proszę o pomoc! To bardzo ważne. Niedługo mam klasówkę z tego działu a nie wiem jak to
rozwiązać.