matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;
Arek:
h
2
+(0,5)
2
=(1,3)
2
pomorze ktoś obliczyć h z tego
7 wrz 18:42
Kejt:
h
2
=(1,3)
2
−(0,5)
2
h
2
=1,69−0,25 h
2
=1,44 h=...
7 wrz 18:44
Arek:
czyli h=1,2 sorka za problem
7 wrz 18:50
Kejt:
tak. spoko..
7 wrz 18:51