matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
yasmin :
−1/3+1/2−(1/4−1/5)=
7 wrz 18:33
Maciek:
2
3
1
1
4
6
1
1
1
=−
+
−
+
=
−
+
=−
+
=
6
6
4
5
24
24
5
12
5
5
12
7
=−
+
=
?
60
60
60
7 wrz 18:40