matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hhh
ggg:
skróć ułamek −75/100 18/120
7 wrz 16:12
Eta:
Na co Ty "
g
łupoto,
g
łupoto,
g
łupoto" ..... czekasz?
−75
−3*25
=
= ...........
100
4*25
18
3*6
=
=........
120
20*6
7 wrz 16:29
kamila:
120\500
26 wrz 20:37