Jaki zbiór na płaszczyznie gausa ..
kachel: Jaki zbiór na płaszczyźnie gausa określa równość:
re z = −3
im z = 1
re z = im z
z = z (z ale z ta kreska nad)
z = −z
−z = z (z ale z ta kreska nad)
CHyba wiem o co chodzi ale nie jestem pewny.
5 wrz 17:15
kachel: ktos ma pomysl
5 wrz 19:18
kachel: bump
5 wrz 19:22
kachel: nan wybierac pomiedzy zbiorem rzeczywistym? urojonym czy zespolonym czy tu chodzi o cos
innego
5 wrz 19:24
kachel: ktos to umie

?
5 wrz 19:33
Kejt: jaki był ten drugi sposób? ;>
5 wrz 20:39
think:
5 wrz 23:39
think: no ja też nie jestem pewna
5 wrz 23:39
maciek: z=moduł z to liczby rzeczywiste dodatnie, natomiast −z=moduł z, to liczby rzeczywiste ujemne
5 wrz 23:49
kachel: hehe dzieki, w nocy sie uparlem zeby to zrobic i w konncu wpadlem na to samo
6 wrz 17:50
kachel: ale wielkie dzieki think
6 wrz 17:51