odp
Bernadetta: | | 1 | |
czy mozna zapisac |
| ? jezeli wczesniej bylo 81−3/4 |
| | {81}−3/4 | |
4 wrz 22:25
Eta:
nie

zapis jest taki:
4 wrz 22:30
think: | | 1 | | 1 | |
81−3/4 = |
| = |
| = .... |
| | 813/4 | | (34)3/4 | |
4 wrz 22:30
think: Witaj
Etunia
4 wrz 22:31
Eta:
| | 1 | | 1 | |
= |
| = |
| = ....... |
| | (4√81)3 | | 33 | |
4 wrz 22:32
Eta:
thinkuś
4 wrz 22:33
think: i cego się tak cieszysz
4 wrz 22:34
Eta:
Bo jutro
niedziela
4 wrz 22:39
think: buehehehe, a to jest w Twoim przypadku jakaś różnica czy to świątek piątek czy niedziela

?
4 wrz 22:41
Eta:
tak....... bo muszę szykować kasę "na tacę"
4 wrz 22:58
think: aha rozumiem, że to Ci sprawia taką przyjemność
4 wrz 22:59
Eta:
4 wrz 23:00
think: ja nie muszę szykować kasy "na tacę"
4 wrz 23:14