grzel: an=-3an-1+2an-2 a0=1, a1=2
trzeba podac jawny wzór na Sn oraz podac indukcyjnie jego poprawnosc
20 gru 20:33
doradca:
Szukaj w postach z ostatniego archiwum ! były podobne!
20 gru 21:05
grzel: niestetety musi mi coś ciągle umykac ale jak nie mogłem tak nie moge nic znalezc
20 gru 22:32
dobra rada:
W nicku "nivea" lub "chichotek"
bo to strasznie dużo pisania ! szukaj aż znajdziesz b, podobne !
20 gru 22:34
grzel: wyjde chyba na totalne ignoranta ale zarówno w "archiwum" jak i "archiwum 2-5" nie osób z
takim nickiem...
20 gru 22:45
dobra rada:
Jest bo widziałem w "chichotek" z końca listop. pocz. grudnia tak pamietam
20 gru 22:47
grzel: zwracam honor! dziękuje bardzo i wracam do lektury!
20 gru 22:53
dobra rada:
Odnalazłeś? tak? czy nie?
20 gru 22:54
grzel: tak raz jeszcze wielkie dzięki
20 gru 22:56
dobra rada: Ok! To już dasz radę! widzisz ile to pisania

Powodzenia!
20 gru 22:57
grzel: dzięki! Wesołych Świąt! Dobrzy Pasterze!
20 gru 22:58
dobra rada: Dzięki ! Miły człowieku! Wesołych!
20 gru 22:59