4 wrz 18:30
Svanar: nie ma rysunku ?
4 wrz 18:30
Svanar: ale jesli nie ma okien, to liczymy PP= 2*5*3,5 + 2*3,5*2,5+2*2,5*5 = 35+17,5+25 = 77,5 m2
ale że podłogi nie malujemy, to od tych 77,5 musimy odjąć pole podłogi, 77,5−5*3,5 = 60m2
4 wrz 18:33
voltage: 5*3,5 = 17,5 m2 (sufit)
5*2,5 = 12,5 m2 (2 ściany)
2,5*3,5 = 8,75 m2 (2 kolejne ściany)
Sumujemy to i mamy: 38,75 m2
4 wrz 18:35
voltage: o sorry zapomniałem pomnożyć ściany 12,5 *2= 25 m2, 8,75 *2= 17,5 m2 Svanar CI dobrze zrobił
4 wrz 18:37
4 wrz 18:46