matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
co jest większe 3p{2} czy 2p{5}
Jaś:
co jest większe 3
√
2
czy 2
√
5
i jak to sprawdzić ?
4 wrz 17:49
voltage:
3
√
2
=
√
9
*
√
2
=
√
9*2
=
√
18
2
√
5
=
√
4
*
√
5
=
√
20
√
18
<
√
20
4 wrz 18:02
Jaś:
dzięki
4 wrz 18:05