| 1 + an | ||
an+1 = | ||
| 3 − an |
| 1 − 1 | ||
a2 = | = 0 | |
| 3 + 1 |
| 1 + 0 | 1 | 10 | ||||
a3 = | = | = | ||||
| 3 − 0 | 3 | 30 |
| 1 | 15 | |||||||||||||
a4 = | = | = | |||||||||||||
| 2 | 30 |
| 1,5 | 3 | 18 | ||||||||||||||
a5 = | = | = | = | ||||||||||||||
| 2,5 | 5 | 30 |
| 8 | 5 | 2 | 20 | |||||||||||||||
a6 = | = | * | = | = | |||||||||||||||
| 5 | 12 | 3 | 30 |
| 30 | 0 | 10 | 15 | 18 | 20 | |||||||
− | , | , | , | , | , | |||||||
| 30 | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
| n − 2 | 2 | |||
an = | = 1 − | |||
| n | n |