matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy ;((
Rollnick:
log3
27 log27
3
1
log3
27
1
log
3
27
1
log
27
3
log27
√
3
log
√
3
27 log27
3
√
3
log
√
27
3
28 sie 19:53
robinka:
log
3
27=c 3
c
=27 3
c
=3
3
c=.....?
1
log
3
=c
27
1
3
c
=(
)
3
3
3
c
=3
−3
c=....? dokończ, resztę przykładów robi się podobnie
28 sie 20:00