| x − y | ||
2 − | + 2x + 3(y−1) | |
| 4 |
| 2x + y − 7 | ||
y = | + 2 | |
| 4 |
| x − y | ||
ma być 2− | = 2x + 3(y − 1) | |
| 4 |
| x−y | ||
2 − | = 2x+ 3(y − 1) /*4
| |
| 4 |
| 2x + y − 7 | 2x + y − 7 + 8 | |||
y = | + 2 → y = | / *4
| ||
| 4 | 4 |
| 3 | 1 | |||
4y = 2x + y + 1 → x = | y − | }
| ||
| 2 | 2 |
| 1 | ||
9*({3}{2}y − | ) + 11y − 20 = 0
| |
| 2 |
| 1 | 1 | |||
13 | y − 4 | + 11y − 20 = 0
| ||
| 2 | 2 |
| 1 | 1 | |||
24 | y = 24 | |||
| 2 | 2 |
| S | 40 | 2 | ||||
t = | , łączny czas = 4o min = | h = | h | |||
| V | 60 | 3 |
| S | 28 − S | 2 | ||||
+ | = | /*120 | ||||
| 24 | 60 | 3 |