matematykaszkolna.pl
apel do rozwiązujących think: Prośba do full wypas jak i innych Jeżeli ktoś z forum dedykuje zadanie konkretnej osobie, nie ruszajcie tego zadania na forum, proszę bardzo rozwiążcie je sobie w zeszycie dla siebie jeśli was takie zadanie baardzo ciągnie. To są ćwiczenia dla osób, które czegoś chcą się nauczyć i same mają nad tym pogłówkować. Prosze nie pozbawiajcie Ich tej możliwości. Pozdrawiam Lucyna
26 sie 10:35
b.: zastanawialem sie nad wywaleniem tego rozwiazania i żałuję, że tego nie zrobilem... w końcu w obrębie jednego wątku raczej nikt nie zmienia nicku, no chyba że jest Etą−Kometą albo inną Lucyną emotka na przyszłość proponuję usuwać takie rozwiązania (sam tak już będę robił), oczywiście dotyczy to tylko ,,dedykowanych zadań''
26 sie 11:14
think: emotka i owszem, tylko że rozwiązanie zobaczyłam już 'po ptakach' jak to mówią, także usunięcie już by na niewiele się zdało. Co do zmienności, to kobieta zmienna jest przy czym ja nigdy się siebie nie wypieram emotka
26 sie 11:18
think: *zmienną
26 sie 11:18
Keira: emotka spokojnie, nic się nie stało Ale faktycznie jak jest już rozwiązanie to ciężko rozwinąć własny tok myślenia i rozwiązywać...szczególnie jak się przeczyta kawałek
26 sie 13:35
Eta: Nie ma problemuemotka Dorzuciłam Ci Keira zadania w poście 55591 Pozdrawiam emotka
26 sie 15:35
Eta: emotka
29 sie 00:17