Hej
Maciek: Kamil jak Ci poprawka poszła

?
24 sie 16:04
Eta:

Oj cienko chyba
24 sie 16:05
Maciek: Zobaczymy czy odpisze
24 sie 16:09
Eta:
24 sie 16:17
rektor91: Z tego co widzę już parę osób się przygotowywało z tej strony Eta a z tym prawdopodobieństwem
jak miałem zły wynik 1/6 a u Ciebie wyszło 1/12 pomyliłem się w tym 6 do drugiej resztę
wcześniej te zależności miałem dobrze napisane są szanse,że dostane jakieś punkty czy od razu
0
24 sie 16:19
Eta:
W/g mnie....... niestety nie dostaniesz

Podstawowy błąd popełniłeś
przy dwukrotnym rzucie symetryczna kostką do gry
Zbiorem zdarzeń elementarnych są pary
zatem:
|Ω|= 6*6= 6
2=36
24 sie 16:23
ada: ta strona jest jednym słowem Zaje****

buziaki
24 sie 16:28
ada: ale szkoda ze nie ma tu takich wiekszych działan z ułamkami dziesietnymi itp bo bym sobie
pocwiczyłą:((
24 sie 16:30