Ciągi
Kamil: Narysuj wykres ciągu (an) określonego wzorem:
A)an={1}{n}, gdy N+ i n<6
B)an=n2−4, gdy 1≤n≤ 4
20 sie 20:37
kometa:

wykresem tego ciągu są
same punkty
dla n= 1 a
1 =
11= 1
( 1, 1)
dla n= 2 a
2=
12 (2, 12)
dla n=3 a
3=
13 ( 3, 13)
dla n= 4 a
4=
14 (4, 14)
dla n= 5 a
5=
15 (5, 15)
dla n= 6 już nie zaznaczamy punktów bo n <6
20 sie 21:21
kometa:
Kamil 
Prosić, błagać,

,

to Ty umiesz, a zapytam : czy znasz takie słowo
dziękuję ? czy nie znasz?
20 sie 21:46
Kamil: dziękuję bardzo Kometa za pomoc w zadaniu z ciągów
20 sie 23:52